Med egen murerafdeling

Nyt tag og tagrenovering i Viborg

Vi klarer alt inden for tagrenovering og nyt tag i Viborg

Et utæt tag eller et tag, der på den ene eller anden måde er beskadiget, kan få store konsekvenser for hele din tagkonstruktion. Det kan faktisk få konsekvenser for hele din bolig, da loftet og murværket også kan tage skade, hvis taget får lov at være utæt i længere tid.  

Er du på udkig efter en tømrer, der kan renovere dit allerede eksisterende tag eller varetage lægningen af et helt nyt tag? Så er vi hos Nimo Byg klar til at hjælpe dig på rette vej. Vi lægger gerne tag, så du kan undgå utætheder og får et tag, der kan holde til det danske klimas vind og vejr.  

Vi ved godt, at et tagprojekt – om det er et helt nyt tag og tagrenovering– kan være uoverskuelig. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os. Vi har stor erfaring med taglægning og afleverer altid en opgave veludført og i høj kvalitet.

Skal vi varetage dit tagprojekt med nyt tag og tagrenovering, kan du finde os i Randers, Silkeborg, Hadsten, Hobro og Viborg.

 

Skal du have nyt tag i Viborg?
Sådan kan vi hjælpe

Er det ved at være tid til et nyt tag? Det kan virke som en stor opgave at skulle investere i et nyt tag. Det er et omfattende projekt og en dyr post. Men får du det gjort ordentligt, kan du trygt læne dig tilbage og nyde dit tag mange år frem.

Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed, når først beslutningen om et nyt tag er taget. Hvilket slags tag, skal der lægges? Hvornår på sæsonen? Hvor lang tid kommer det til at tage? Og hvad kommer det til at koste?

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger nogle professionelle til at lægge dit nye tag. Det skal gøres ordentligt for at holde i fremtiden uden de store renoveringer er nødvendigt. Hos Nimo Byg har vi stor erfaring med taglægning. Vi udfører altid kvalitetshåndværk og sætter en dyd i at gøre vores kunder tilfredse.   

Vi rådgiver gerne om, hvordan du får den bedste tagløsning.

 

Trænger dit tag til en renovering? Vi får dig sikkert i mål

En utæthed eller for meget fugt behøver ikke altid at betyde et helt nyt tag. Det er muligt at lave tagrenoveringer, så dit tag kan holde flere år endnu uden udskiftning. Det er faktisk meget forskelligt, hvor omfattende en tagrenovering er.

Det kan være udskiftning af nogle beskadigede tegl eller tagplader. Det kan også være bedre isolering eller en større reparation af undertaget. Andre gange er der brug for rengøring og maling af taget. Alt sammen eksempler på, hvad en tagrenovering kan indeholde.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på nyt tag og tagrenovering i Viborg

Vi hjælper gerne med både store og små tagrenoveringer, for at dit tag kan få den bedst mulige levetid. Er du i tvivl om, hvad dit tag har brug for, står vi gerne klar med rådgivning, så du kan tage en oplyst beslutning.

Samtidig kan du trygt overlade renoveringen til os. Vi vægter kvalitetshåndværk meget højt og vil altid være til at tale med, fra projektets start til det færdige resultat står klart.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 24 25 84 33 eller send en e-mail til nimobyg@gmail.com. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af Nimo Byg