Med egen murerafdeling

Renovering og ombygning i Viborg

Renovering og ombygning i Viborg – kom sikkert i mål med Nimo Byg

Der er mange måder at gøre dit hjem til et sted, du kan bo i mange år frem. Måske har du lige købt en gammel villa, der trænger til en totalrenovering. Eller måske er familien vokset og kræver derfor en ny rumfordeling for at få hverdagen til at spille. Her har du mulighed for renovering og ombygning, så dit hjem kan blive præcis, som du vil have det.

Hos Nimo Byg har vi stor erfaring og gåpåmod til at hjælpe dig godt på vej til det perfekte hjem. Vi udfører alt arbejde indenfor tømreropgaver og snedkeri. Vi arbejder altid for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Det gør vi ved at lave et veludført stykke arbejde i høj kvalitet – hver gang.

Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde i Hadsten, Randers, Viborg, Hobro og Silkeborg.

 

Renovering i Viborg – giv dit hjem nyt liv

Med renovering menes der fornyelse. Forestil dig f.eks. en 70’er villa, der ifølge vores nuværende standarder trænger til bedre vinduer eller ny isolering. Renovering kan være meget forskelligt afhængigt af dine behov og dit hus. Fælles for de fleste renoveringer er, at de er vigtige for at holde dit hjem opdateret.

I dag findes der mange muligheder for at gøre dit hus mere klimavenligt eller energisparende. Det kan gøre det både billigere og sundere at investere i en ordentlig renovering for at gøre dit hjem fremtidssikret. Hos Nimo Byg hjælper vi gerne med både rådgivning og tømrerarbejde for at give dit hus, sommerhus eller lejlighed nyt liv.

 

Ombygning i Viborg – mindre ændringer og fornyelse i dit hus

En ombygning kan være alt fra ændringer i den oprindelige rumdeling til en forskønnelse af facaden på dit hus. Altså i bund og grund er ombygning, når dit hus ændres eller bygges om.

Ombygninger kan både være store og små. Måske skal der kun fjernes en enkelt væg. Andre gange er det hele rumdelingen, der skal opdateres til børnefamilien i dag. Vi varetager gerne din ombygning, så dit hjem kan blive præcis, som du gerne vil have det.

Vi har god erfaring med at rådgive og komme i mål med en fornuftig ombygning, som kan gøre dit hjem levedygtigt i mange år frem. På den måde kan dit hjem opfylde lige netop dine eller din families behov dér, hvor I er i livet.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på renovering og ombygning i Viborg

Derfor skal du vælge Nimo Byg

Hos Nimo Byg arbejder vi med kvalitetshåndværk, som du kan stole på. Vi sætter en ære i at komme godt i mål med din renovering og ombygning. Når vores kunder er glade, er vi det også.

Vi er flere kompetente medarbejdere, der har styr på vores håndværk. Vi hjælper dig glædeligt på vej med din renovering og ombygning, og så er du sikret et både funktionelt og flot resultat.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvad dine ønsker er, og hvordan vi kan indfri dem på bedst mulig måde.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 24 25 84 33 eller send en e-mail til nimobyg@gmail.com. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af Nimo Byg