Med egen murerafdeling

Tilbygning i Hadsten

Tilbygning i Hadsten – rådgivning og kompetent udførsel

Har du fundet drømmehuset, men kvadratmeterne mangler? Eller mangler der et ekstra værelse eller en større stue i dit nuværende hus? I stedet for helt at søge væk fra dér, hvor du har slået rødder, er det værd at overveje en tilbygning.

Tilbygninger kommer i mange variationer, og det kan virke uoverskueligt at skulle tage stilling til og sætte projektet i gang. Hos Nimo Byg sørger vi for en tillidsfuld proces, hvor dine behov og ønsker står øverst på vores to do-liste. Vi rådgiver gerne om dine muligheder for en tilbygning. Samtidig er vi realistiske ift. at få det bedste resultat, som du vil være glad for mange år frem.

Vi er med dig fra start til slut, hvis du søger en tømrer til tilbygning i Viborg, Hadsten, Randers, Silkeborg og Hobro eller i området deromkring.

 

Forskellige typer af tilbygninger

Afhængigt af dit hus og din grund er der forskellige måder, du kan få flere kvadratmeter at boltre dig på. Det kan være ved en traditionel tilbygning med et ekstra rum tilføjet til din allerede eksisterende bolig. Det kan også være en større omgang, med en ny førstesal. Det hele afhænger af, hvor meget mere plads, du ønsker, samt hvilke rammer boligen tilbyder.

Derudover er der også mange valg, der skal tages ift. materialer og designet på din kommende tilbygning. De fleste ser gerne, at tilbygningen er så naturlig og pæn som muligt. Derudover skal rumdelingen passe, så det giver mening i hverdagen.

Samtidig er der også en del praktisk, der skal til, før det første spadestik kan laves. Der er byggetilladelser, udformning, økonomi og byggeregler. Vi rådgiver gerne, så du kan få den bedste løsning.

 

 

Specialdesignet til dine behov

Det gode ved en tilbygning modsat et helt nyt hus er, at du for det meste, kan få det, som du vil have det. Du er selv med til at sætte dit præg på, hvilke funktioner tilbygningen skal opfylde.

I dag kan tilbygninger laves i mange forskellige stilarter. Det kan være du ønsker en tilbygning i samme stil som resten af huset. Det er også moderne at omfavne tilbygningen ved at lave den i træ eller et andet materiale, der adskiller sig fra den oprindelige byggestil.

Det vigtigste i processen er dog, at du allierer dig med nogle professionelle, der kan give dig ordentlig råd og vejledning. Vi fører gerne dine drømme ud i livet. Vi lover et tilfredsstillende resultat i den stil, du efterspørger.

 

 

Derfor skal du vælge Nimo Byg

Med vores store erfaring indenfor tømrer- og snedkerarbejde er vi velbevandret i at opføre diverse tilbygninger. Om det er udvidelse til dit hus, udestue eller en ny carport, så har vi hænderne godt skruet på. Vi laver altid kvalitetshåndværk, du trygt kan stole på.

Hos Nimo Byg er vi løsningsorienterede og seriøse omkring vores arbejde. Vi elsker tilfredse kunder, ligesom de elsker os.

Står du med planer om en tilbygning, så kontakt os gerne. Vi er altid behjælpelige med rådgivning og solidt håndværk.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 24 25 84 33 eller send en e-mail til nimobyg@gmail.com. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af Nimo Byg